Sa dodjele medalja

Uručena odličja sudionicima međuškolskih športskih natjecanja – 23.09.2008.

Nakon održanih svih finala u tenisu, stolnom tenisu, nogometu, rukometu, odbojci, košarci i šahu, u OŠ Pušća Školski športski savez “Zaprešićki kraj” dodijelio je učenicima svih osnovnih škola zaprešićkog kraja koji su sudjelovali na natjecanjima pokale, medalje i diplome za postignute rezultate.

Sportaše je najprije pozdravila Sandra Sabol Valenčak, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Zaprešića, istaknuvši pritom višestruku važnost sporta koji ne samo da dobro djeluje na tijelo, već i na duh te ujedno oslobađa od stresa. Čestitala je ovogodišnjim pobjednicima i poželjela im mnogo uspjeha ubuduće. Čestitkama se pridružio i ravnatelj OŠ Pušća Arsen Šarunić koji je pozdravio sve goste te im poželio ugodan boravak u njihovoj osnovnoj školi. Djeca 2. razreda za dobrodošlicu su izvela irski ples, a polaznici Judo kluba Pušća predstavili su svoje rezultate i rad.

Na kraju su podijeljena odličja svim učenicima koji su ove godine sudjelovali na međuškolskim športskim natjecanjima. Odličja su im uručili profesori i ravnatelji osnovnih škola zaprešićkog kraja.

Najbolje rezultate ove godine u ukupnom poretku postigli su učenici OŠ Antuna Augustinčića iz Zaprešića, drugo mjesto zauzela je OŠ Ljudevita Gaja, također iz Zaprešića, a treće OŠ Bistra.